you can find this page online at www.vormgevinginhout.nl/index.html
skip to content

Vormgeving in Hout, de plek waar houtbewerkers de vormgeving in hout onder de aandacht brengen en het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke afwerking promoten.

Vrijdag 27 september Beheerdersdag in Beesd

Op vrijdag 27 september 9.30-16.00 uur vindt op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd de jaarlijkse Beheerdersdag plaats. Een ontmoetingsdag voor iedereen die werkt met bos, natuur en landschap. Er is een informatiemarkt en er zijn workshops en lezingen. In 2019 ligt het accent op de thema’s: klimaat & droogte en natuur & landbouw.
Stichting Vormgeving in Hout is hier aanwezig met een boekentafel.

www.bosgroepen.nl
www.beheerdersdag.nl

Zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 Lepelfeest in Epe

Het snijden van een lepel uit een stukje vers hout is een kunst apart. Het juiste hout, het goede gereedschap, perfecte bijl- en mestechniek; alles komt samen in dat wondermooie schepseltje; de houten LEPEL...
Eenmaal begonnen aan deze hobby is er geen weg meer terug. Een zeer plezierige verslaving ligt op de loer!
Wil je er meer van weten? Kom naar LepelFeest!
Een twee-daagse evenement waar je wordt ingewijd in de finesses van het lepelsnijden. Leer minstens 10 verschillende mestechnieken. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van het werken met een vlijmscherpe handbijl. Laat je inspireren door de meest fraaie vormen en kleuren.
Lepelfeest wordt georganiseerd door een klein genootschap ervaren lepelsnijders. Ze laten je graag delen in hun kennis en ervaring.
We verblijven op het schitterende landgoed Welna in Epe op de Veluwe.

Landgoed Welna
Gortelseweg
8162 Epe

Informatie en inschrijven via www.lepelfeest.nlZaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019 Vormgevers in hout op Fort Vechten

Een legendarische houttentoonstelling, al sinds 1999. Niet alleen exposanten komen graag, ook het publiek waardeert het evenement. Aanmelding voor exposanten kan tot 1 mei 2019
Het moet gaan om vormgeving in hout en om nieuw werk dat nog niet eerder op Fort bij Vechten getoond is. Gemaakt van hout uit de regio en milieuvriendelijk afgewerkt.
Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een commissie werving en selectie.

Voor informatie en een aanmeldingsformulier:
Martine Kramer en Anna Regina de Jong: houtfort@fortvechten.nl
www.vormgeversinhout.nl


back to top